Vijvertechniek en waterelementen

Roosen Tuintechniek realiseert zwemvijvers, vijvers en waterelementen in vele soorten en maten. Wij kunnen desgewenst de gehele vijver en het waterelement bouwkundig ontwikkelen en realiseren, inclusief het inbouwen van een passend filtersysteem. En de bijbehorende, in te bouwen vijververlichting. Vaak op maat gemaakt, naar ontwerp van de tuinarchitect.

Onze service is waterproof
Vijvers, zwemvijvers en waterelementen dienen te worden onderhouden. Wij verzorgen de service en het onderhoud helemaal naar wens. Van het winterklaar maken tot aan het in bedrijf stellen in de lente. Ook als tussentijds onderhoud nodig is, kan er altijd een beroep op Roosen Tuintechniek worden gedaan.

Tips & Tricks
De positie van een vijver in de tuin is belangrijk. Een vijver kan namelijk het beste worden aangelegd in een schaduwrijk deel van de tuin. Dit komt de waterkwaliteit van de vijver ten goede. Wanneer een filterinstallatie gewenst is, kan dat met energiezuinige systemen worden opgelost. Dat levert op jaarbasis tot honderden euro’s voordeel op! Roosen Tuintechniek denkt graag mee en adviseert efficiënt.

Contact opnemen