Tuinverlichting

In nauwe samenwerking met de tuinarchitect levert en installeert Roosen Tuintechniek de gewenste tuinverlichting. In een vroeg stadium worden de locaties voor de lichtpunten vastgelegd. Op basis van het tuinontwerp kunnen wij in de aanlegfase, tijdens de eerste grondwerkzaamheden, de kabels en leidingen op de juiste plaats aanbrengen. En in de eindfase kunnen we dan de armaturen en andere verlichtingselementen direct goed aansluiten.

Service brengt verlichting . . .
Graag assisteren wij bij de zoektocht naar mooie en tegelijk energiezuinige verlichting, zodat een bewuste keuze kan worden gemaakt voor de beste passende technische installatie. Een uitgebalanceerd verlichtingsplan is één van de belangrijkste basisvoorzieningen in de tuin. Er zijn veel mogelijkheden met de nieuwste LED-armaturen. Sfeervol, krachtig en toch zuinig.

Tips & Tricks
Het loont de moeite om in een vroeg stadium al na te denken over tuinverlichting. De locaties in de tuin, waar licht en stopcontacten gewenst zijn, moeten goed in kaart worden gebracht. Het nadenken over eventuele toekomstige voorzieningen is ook handig. De aanleg van mantelbuizen biedt daarbij vaak uitkomst. Ook de beveiliging, computer/audio/video-aansluitingen, poorten e.d. mogen niet worden vergeten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed meedenken en direct passend adviseren.

Contact opnemen